Arhivă blog

luni, 1 iunie 2020

Monografie privind salariile FE BOGADI AGRO SRL - Documente specifice salariatilor.

Conform etapelor de lucru din fisa de documentare atasata pe care le-ati parcurs la tema anterioara, veti realiza urmatoarele operatii cu salariatii:
- generati nota contabila privind inregistrarea in contabilitate a statului de plata pe luna aprilie si contributiile sociale aferente si salvati-o in format pdf cu numele vostru
- accesand butonul "Tiparire", alegeti din lista optiunea "Fluturasi" si generati fluturasul pe luna aprilie pentru salariatul pe care l-ati introdus anterior pe statul de plata.
- accesand butonul "Plata" se deschide o fereastra unde aveti posibilitatea sa inregistrati platile efectuate in ziua in care deschideti programul, alegeti contul 5121 la cont plata pentru toate pozitiile din fereastra si bifati optiunea "Integral" ca in imaginea atasata.
- generati jurnalul de banca pentru ziua in care ati efectuat platile prin cont bancar pentru achitarea salariilor si a contributiilor sociale.
Tema va fi considerata finalizata dupa ce veti incarca in contul vostru de google classroom urmatoarele documente:
- nota contabila privind salariile
- fluturasul de salarii
- jurnalul de banca ce trebuie sa evidentieze plata salariilor si a contributiilor sociale.

https://drive.google.com/file/d/1qZDsDmAmEGAHsu1uKydjblNunzZDYaKn/view?usp=sharing



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TEST DE EVALUARE - Descrierea și analizarea structurii softului de specialitate

  Testul contine 2 criterii de elavuare: - primul criteriu - Test cu 9 itemi = 9 puncte  - al doilea criteriu - Din oficiu = 1 punct